Anasayfa FORUM

Giriş Formu

Forum bölümüne soru veya cevaplarınızla yaptığınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

yurtdışından dönen araçların muayenesi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Yeni Başlayanlar
En altSayfa: 1
BAŞLIK: yurtdışından dönen araçların muayenesi
yurtdışından dönen araçların muayenesi 1 Yıl, 5 Ay önce Karma: 0
selamlar. 09 mayıs 2010 tarihinde aracımın muayene süresi doldu. bu sürede kıbrısta görevli bulunduğum için aracımın muayenesini yaptıramadım. 23 temmuz 2010 tarihinde kıbrıstan türkiyeye dönüş yaptım. Taşucu gümrüğünde bana sözlü olarak 1 ay içerisinde aracımın muayenesini yaptırdığım takdirde herhangi bir şekilde cezai işlem uygulanmayacağı söylendi. 09 ağustos 2010 tarihinde trafik polisi tarafından çevrildim ve yapılan sorgulama sonucunda aracımın muayenesinin geçmiş olduğu için bana ceza yazıldı. Taşucu gümrüğünden bana söylenenleri polis memuruna anlattım ve 23 temmuz 2010 tarihindeki türkiyeye giriş belgelerimi de gösterdim fakat öyle bir süre (1 ay) olmadığı bana söylenerek yine de ceza makbuzu kesildi.

Yurdışından dönen ve muayenesi geçmiş araçlara herhangi bir cezai işlem uygulanmaması için kanuni bir süre tanınmış mıdır? tanınmışsa ne kadardır? ve bunun hangi kanunda yazdığını öğrenebilir miyim? cevaplarınızı acilen bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim.
nuh_kocak
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Lütfen! Siz de üye olup ve mesaj yazarak Foruma katkıda bulunun.

Cvp: yurtdışından dönen araçların muayenesi 1 Yıl, 5 Ay önce Karma: 9
Söz konusu 1 aylık süre araç muayene istasyonunda cezasız muayene yaptırmak için, aracı trafikte kullanmak için değil.
Password1
Gönderiler: 37
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Lütfen! Siz de üye olup ve mesaj yazarak Foruma katkıda bulunun.

En üstSayfa: 1
Telif Hakkı © 2008 - 2012 Arac.Muayenesi.com . Tüm Hakları Saklıdır.
Araç Muayenesi Bilgilendirme sitesidir.Ticari bir amacı yoktur.