Anasayfa FORUM

Giriş Formu

Forum bölümüne soru veya cevaplarınızla yaptığınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Selam
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Yeni Başlayanlar
En altSayfa: 12
BAŞLIK: Selam
Selam 2 Yıl, 11 Ay önce Karma: 1
Araç muyane uzm olarak sizleri bilgilendirmek istediğimden bu siteye kayı oldum umarım elimden geldiğimce yardımcı olurum sizlere
A.M.U
Gönderiler: 10
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Lütfen! Siz de üye olup ve mesaj yazarak Foruma katkıda bulunun.

Cvp:Selam 2 Yıl, 11 Ay önce Karma: 1
siz araç muayene istasyonunda mı çalışıyosunuz. Çalışıyo iseniz bu muayene işleri biraz gevşedi diyorlar doğru mu? ilk başlardaki kadar sıkı değilmiş.
speddy
Gönderiler: 18
graphgraph
Aracını araç muayene den kusursuz geçiren kendinide kusursuz sanmasın

Evet çalışıyorum.Gevşeme gibi bişey söz konusu bile değil.İlk nasıl muayane nasıl yapılıyorsa şimdi aynen yapılıyor
A.M.U
graphgraph
Son Düzenleme: 2009/02/24 05:15 Tarafından A.M.U.

Cvp:Selam 2 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0
Merhabalar,
Size birkac sorum olacak. Yanıtlarsanız sevinirim.
1.Benim muayene tarihim 10.03 yazıyor ruhsatta ve ilk kez muayeneye girecegim. En gec ne zaman muayeneye gitmeli ve vergi dairesinden alınacak evrakı ne zaman almalıyım?
2.Ben Dudullu da muayeneye girmek istiyorum. Hangi saatte gitmem uygun olur?
3.Muayene ucretini nereye yatıracagım?
Yardımlarınız için tesekkurler
Kanarya
Gönderiler: 2
graphgraph

1)İlk başta anladığım kadarıyla muayane yanlış yazmışsınız gün ay yıl olarak yazarsanız daha iyi olur.
2)Hangi saat konusuna gelince bu aralar çoğu istasyon her saat müsait oluyor.
3)İlk önce trafik ve tescil belgenle İstasyona gelicen.Harcı gitmiş olduğun istasyonda müşteri kabul görevlisi verip aracın kayıt ettircen daha sonra araca sizden Araç muayene uzm teslim alıcak ve muayene edecek sayet geçtiyse Ruhsatınız onaylanıp size uzm. tarafından raporu ile ruhsatınızı verecektir.Araç kaldıysa eğer Size Kaldığına dair kırmızı bandrollü Rapor verecektir Size 1 ay mühletiniz olduğu ve 1aylık muaynenizin olduğunu söliyecektir.Yağtırnız taktirde eksiklerinizi Tekrar nerde yaptırdıysanız O istasyona Kaldığıza dair muaynene raporu ve ruhsatlarınızı işlem yaptırdığınız yere verip aracanı basına geçersiniz Tekrar sadece eksikleriniz bakılır sayet yaptırdıysanız muayeneniz onaylanır Eğer Yaptırmassanız muayene harcınız yanar
A.M.U
graphgraph

Cvp:Selam 2 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0
Oncelikle zaman ayırıp sorularımı yanıtladıgınız için teşekkur ederim.
Ruhsatta yazan tarih 10.03.2009
vergi dairesinden alacagım temiz kagıdını muayene tarihinden kac gun once almalıyım ve muayeneye en gec hangi tarihte gitmeliyim?
istasyonlarda yogun bir kalabalıktan sozediliyor ve gozumuzu korkutuyorlar. gercekten uzayan kuyruklar var mı?
bir de bagajda bulunması gereken ekipmanları otomobil için bir kez yazabilir misiniz? sitede okudum ama sizden de teyit almak isterim. Bir bayan olarak orada zor durumda kalmak istemiyorum.
Yardımlarınız için tekrar tesekkurler
Kanarya
Gönderiler: 2
graphgraph

Zaten istasyonda vergi borcunuzu plakadan bakıyoruz.Eğer borç var ise vergi dairesine yönlediriyoz.Aracın vergi borcunu vergi dairesinden yatırdığınız 2009 ilk taksidini yatırdıysanız,Vergi dairesinden izin kağıdı almanıza gerek yok sayet bankadan yatırdıysanız.sistemden Geç düşüyor online sorgulama sisteminden.O zmn vergi dairesine gitmeniz gerekiyor birde tüvtürk ün ist subelerinden birini arayın plakanınızı söyleyin direk plaka sölemeyinde kağıt almam gerekiyor mu vs gibi sorular yöneltin bide siz sorgulayabilirmisiniz diyin bakarlar borcu yok ise gelebilirsiniz derler;)

Bu aralar uzayan kuyruklar yok hatta bütün işleminizi en fazla 1 saatte halldebilirsiniz

10,03,2009 tarihinden birkaç önce gelirseniz daha iyi olur
Aracınızda bulunması gereken zorumlu ekipmanlar Yangın söndürme tüpü Monometresi yeşilde olsun kontrol süresi geçmemeiş olsun ,İlk yardım çantası içinde en az 14 parça olsun birde, 2 adet ikaz üçgen reflektörü bulunsun
A.M.U
graphgraph

ilk yardım çantasındaki 14 parça olayını biraz açarmısın
pandora
Gönderiler: 23
graphgraph

En üstSayfa: 12
Telif Hakkı © 2008 - 2012 Arac.Muayenesi.com . Tüm Hakları Saklıdır.
Araç Muayenesi Bilgilendirme sitesidir.Ticari bir amacı yoktur.