Anasayfa FORUM

Giriş Formu

Forum bölümüne soru veya cevaplarınızla yaptığınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

AMAN DİKKATT ÖNEMLİ OKUYUNUZ
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Yeni Başlayanlar
En altSayfa: 1
BAŞLIK: AMAN DİKKATT ÖNEMLİ OKUYUNUZ
AMAN DİKKATT ÖNEMLİ OKUYUNUZ 12 Ay önce Karma: 0
ARKADASLAR BASIMDAN GECEN BIR OLAYI PAYLASMAK ISTEDIM SIZINLE DIKKATLE OKUYUNUZ LUTFEN.HADIMKÖYDE MAUAYENE SOKTUM ARACIMI FRENLERDEN GECMEDİ ARACIM.DAHA SONRA FREN AYARI YAPTIRIP TEKRAR GITTIM.MUAYENE ISTASYONUNUN KARSINDA ON MUAYENE ISLEMI YAPAN ARKADASLAR VAR BUNLAR DAHA ONCE TUV TURK TE CALISIP ISTİFA EDİP MEKAN ACAN INSAN DOLANDIRICILARI.İKİNCİ MUAYENE GIRMEDEN BIR FREN KONTROL YAPIYIM DEDIM.BU İNSAN DOLANDIRICILARINA ARCIMIN GECİP GECMEYECEGİNİ ÖGRENMEK İÇİN MALUM IKINCIDEN DE GECMEZSE HARC UCRETIM YANACAK.BU ARKADAS MAKINAYA SOKUP ARACIMIN GECMEYECEGINI BELIRTTI.KENDISININ YAPMASI DURUMUNDA DISARI DA 10 TL OLAN ISLEMIN 50 TL OLDUGUNU SOYLEDI.BENDE YAPTIRMADIM.ÇÜNKÜ ARACIMA MUAYENEDEN GECECEGINE INANIYORDUM UZATMIYIM ARACIMI MUAYENEYE SOKTUM MUAYENEDE GECTİ PLAKAMA PULU VURDULAR GECTİ DİYE.DAHA SONRA BU SIMSARLAR ICERIDEKI MUAYENE MEMURUNA ISARET YAPTILAR GÖZUMLE GORDUM.ARACIM TEKRAR ICERI ALINDI FRENDEN GECMEDİ DİYE TABIKI BEN BAGIRIP CAGIRMYA BASLAYINCA YANI CAZGIRLIK YAPINCA ISLEMIM OLDU.YA CAZGIR BIRI OLMASAYDIMMMMM????????
murataksu
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Lütfen! Siz de üye olup ve mesaj yazarak Foruma katkıda bulunun.

Cvp:AMAN DİKKATT ÖNEMLİ OKUYUNUZ 12 Ay önce Karma: 5
Tüv merkezi arayıp bildirseydiniz. Kimse ses çıkarmazsa bunların önü alınamaz demi !!!
Password1
Gönderiler: 31
graphgraph

Cvp: AMAN DİKKATT ÖNEMLİ OKUYUNUZ 6 Ay, 3 Hafta önce Karma: 0
kardeş senin yapacağın iş bu ve bu gibi insanlara orada barındırmamak tüv'ün merkezine direk telefon edip o tüv'den istifa edenleri ve bir işaretle senin muayene ücretini yakmaya çalışan görevliyi şikayet etmendir
eğer sen bu örnek davranışta bulunursan sevabın büyü olur ALLAH indinde
kolay gelsin
yilmaz64
Gönderiler: 9
graphgraph

En üstSayfa: 1
Telif Hakkı © 2008 - 2010 Arac.Muayenesi.com . Tüm Hakları Saklıdır.
Araç Muayenesi Bilgilendirme sitesidir.Ticari bir amacı yoktur.