Anasayfa FORUM

Giriş Formu

Forum bölümüne soru veya cevaplarınızla yaptığınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

stepne bağlantısı uygun değil!
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Araç Muayene Şikayet
En altSayfa: 1
BAŞLIK: stepne bağlantısı uygun değil!
stepne bağlantısı uygun değil! 1 Yıl, 10 Ay önce Karma: 0
Selam,

Aracımda simit lpg tankı var. Bu sebepten stepnemi bagaja bagaj lastikleriyle güzelce tutturmuştum. Stepnem ince stepnelerden bu arada. Muayene sonrasında "stepne bağlantısı uygun değil" şeklinde bir hafif kusur verildi. İlk başta bunu kabullenmiştim fakat arkadasım aynı şekilde hatta stepnesi bagaja atılı bir biçimde kusursuz olarak geçti. İki arac da aynı muayene istasyonunda, ard arda, fakat farklı kişilerce kontrol edilerek muayeneye tabi tutuldu.

Bu yapılan nedir şimdi? Bu olay benim canımı çok sıktı açıkçası.
resonance
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Lütfen! Siz de üye olup ve mesaj yazarak Foruma katkıda bulunun.

Cvp:stepne bağlantısı uygun değil! 1 Yıl, 10 Ay önce Karma: 2
arkadaşın stepneyi bağlamamış o yüzden stepne bağlantısında kusur bulmamışlar
şaka bir yana bence çok da canını sıkma nasıl olsa hafif kusur öylede böylede geçecek diye diğer arkadaşına bakan görevli çok da dikkat etmemiştir.
biriniz muayeneden kalıp biriniz geçseydi bak o zaman problemdi.

resonance yazan:
Selam,

Aracımda simit lpg tankı var. Bu sebepten stepnemi bagaja bagaj lastikleriyle güzelce tutturmuştum. Stepnem ince stepnelerden bu arada. Muayene sonrasında "stepne bağlantısı uygun değil" şeklinde bir hafif kusur verildi. İlk başta bunu kabullenmiştim fakat arkadasım aynı şekilde hatta stepnesi bagaja atılı bir biçimde kusursuz olarak geçti. İki arac da aynı muayene istasyonunda, ard arda, fakat farklı kişilerce kontrol edilerek muayeneye tabi tutuldu.

Bu yapılan nedir şimdi? Bu olay benim canımı çok sıktı açıkçası.
mert2009
Gönderiler: 32
graphgraph

Cvp:stepne bağlantısı uygun değil! 1 Yıl, 10 Ay önce Karma: 0
Benim anlamadığım bir sonraki muayenede stepnem yine o şekilde olacak. Onlarında elinde önceki muayenede çıkan hafif kusurlar var ve giderilmiş mi diye bakacaklar herhalde değil mi? O zaman nolcak acaba, ben o stepneyi daha başka nasıl bağlarım ki bagaja
resonance
Gönderiler: 2
graphgraph

Cvp:stepne bağlantısı uygun değil! 1 Yıl, 9 Ay önce Karma: 1
yooo giderilmemiş olacak ve yine araç muayene kusur listesi değişmediği sürece yine hafif kusur alacaksın bizde şöyle bir şartlanma oluştu hafif kusur giderilmezse bir dahakine ağır kusura dönüşüyor benim bildiğim yok öyle bir şey. korkma yani

resonance yazan:
Benim anlamadığım bir sonraki muayenede stepnem yine o şekilde olacak. Onlarında elinde önceki muayenede çıkan hafif kusurlar var ve giderilmiş mi diye bakacaklar herhalde değil mi? O zaman nolcak acaba, ben o stepneyi daha başka nasıl bağlarım ki bagaja
forever09
Zaman varsa sonsuzluk vardır. Ya zaman yoksa.
Gönderiler: 33
graphgraph
Tüvturk araç muayene çıktığından beri araç muayene işleminde hiç bir şey eskisi gibi değil.

En üstSayfa: 1
Telif Hakkı © 2008 - 2012 Arac.Muayenesi.com . Tüm Hakları Saklıdır.
Araç Muayenesi Bilgilendirme sitesidir.Ticari bir amacı yoktur.