Anasayfa FORUM

Giriş Formu

Forum bölümüne soru veya cevaplarınızla yaptığınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Araç Muayene Şikayetleriniz
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Araç Muayene Şikayet
En altSayfa: 12
BAŞLIK: Araç Muayene Şikayetleriniz
Araç Muayene Şikayetleriniz 2 Yıl, 6 Ay önce Karma: 0
Araç Muayene işlemi ile ilgili olarak şikayetlerinizi ilgililere iletmenizin yanında burada da dile getirerek konu ile ilgili diğer kişlerinde bilgi sahibi olabilmesini sağlayabilirsiniz.
privatearies
Gönderiler: 65
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Lütfen! Siz de üye olup ve mesaj yazarak Foruma katkıda bulunun.

Cvp:Araç Muayene Şikayetleriniz 2 Yıl, 2 Ay önce Karma: 1
bu formu tüvtürk ilgilileri okuyormu bilmiyorum. ama eğer okuyorlarsa;
internet sitesindede ve matbu olarak basılan tanıtım prespektüslerinde, istenilen evraklar ile kontrol edilen ekipmanlar kısmında gerekli düzeltmeleri yapmalarını rica ediyorum. çünki vergi dairesinden istenilen araç fenni muayene izin belgesi aracımı muayeneye götüreceğim dendiğinde vergi dairelerince verilmiyor. gerek olmadığını söylüyorlar. bu belgenin istenmesi halinde vergi dairelerince irtibata geçilmesi yada vergi ve ceza durumlarının kontrol edilip gelinmesiniistenmesi daha doğru olur düşüncesindeyim çünki bunu internettende öğrenebiliyorsunuz. ikinci bir konu ise araçta bulunması gerekenler arasında bulunan boyunduruk ne internet sitesinde ne de basılı evraklarda bulunmamakta. orda olmayan bir şey için beni muayeneden geri gönderen zihniyeti açıkcası kınıyorum.
zaptiye
Gönderiler: 3
graphgraph

Evet bu sizin şikayetiniz çoğu kişi tarafında dile getiriliyor ama hiç kimse yetkili kişilerle iletişime geçmemiş. birde o broşürler çok önceden basıdığından dolayı hatalı olması ( daha doğrusu eksik bilgili olması) bence normal.
lpgci
Gönderiler: 15
graphgraph

yapmayın lütfen. hizmet günceldir. peki bende 1975 yılı trafik kanununa göre hareket edeyim ve yetkililere olmaz burda böyle yazıyor deme şansım nedir acaba.
kaldı ki, sadece broşürler deyil internet sitesindeki bilgilerde eksik.
TÜVTURK e defalarca yazdığım halde hala cevap alamadım.
artık bu millete koyun muamelesi yapılmasın ben bunu istiyorum. bu eksik tamamla gel dendiğinde vatandaş hakkını arasa bu olmaz.
saygılar
zaptiye
Gönderiler: 3
graphgraph

evet sizde haklısınız. doğru dürüst bir bilgilendirme kitapcığı hazırlasalar ve sss. kısmınıda çoğu kişinin merak ettiklerini daha geniş açıklasalar iyi olur. ((yoksa böyle bir broşür ben mi hazırlasam ??? iş icabı hergün muayeneye onlarca araç gönderiyorum her gelene neyi nasıl yapacağını tarif etmekten iflam kesiliyo ama duaları yeter bana....))
lpgci
graphgraph

Cvp:Araç Muayene Şikayetleriniz 2 Yıl, 2 Ay önce Karma: 9
Arkadaşlar bazen maliyenin bağlatısında sorun oluyor.O zaman muayene izin belgesi için maliyeye yönlendirmek gerekiyor.böyle istisna durumlar için tüv sayfasıda o ibare var.
Password1
Gönderiler: 37
graphgraph

bu durum için en iyisi araç muayenesine giderken maliyeden borcu yoktur yazısı almak. aracın borsu yok ise zaten herhangi bi ücret ödemiyorsunuz.
lpgci
graphgraph

Cvp:Araç Muayene Şikayetleriniz 2 Yıl önce Karma: 0
araç muayene istasyonları ilk açıldığı zamanlarda vergi dairesi ile irtibat kurma yapılamıyordu ve bu yüzden borcu yoktur belgesi isteniyordu ve hatta borcu yoktur belgesi olmayan araçlar muayene edilmiyordu ama her geçen gün kusurlarda değişiklik yapıldığı gibi diğer işlemlerdede yapılıyor ve yapılmayada devam ediyor boyunduruk meselesinde en son sağlık çantası mevzuatında boyunduruk bulunması zorunlu olmuştur ve sağlık çantası satan kişiler alıcılara boyundurukta vermek zorunluluğu mevcuttur
yilmaz64
Gönderiler: 9
graphgraph

En üstSayfa: 12
Telif Hakkı © 2008 - 2012 Arac.Muayenesi.com . Tüm Hakları Saklıdır.
Araç Muayenesi Bilgilendirme sitesidir.Ticari bir amacı yoktur.