Anasayfa FORUM

Giriş Formu

Forum bölümüne soru veya cevaplarınızla yaptığınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?
Araç muayesinden kolay geçenler
En altSayfa: 1
BAŞLIK: deneyim 3
deneyim 3 2 Yıl, 11 Ay önce Karma: -1
Merhaba arkadaşlar bugün sabah erken saatte Manisa Tüvtürk'e gittim,8.30 da muayeneye başladılar toplam 4-5 araba vardı,yaklaşık yarım saat sonra aracımı teslim ettiler,yalnız yangın tüpünü uygun bulmadılar,yangın tüpü aldım,onun haricinde bir eksik olmadığını söylediler,yani milletin söylediği gibi çizik veya göçükle ilgili herhangi bir problem çıkmadı benim aracımın önündede göçük vardı,ancak gördüğüm kadarıyla en dikkat ettikleri husus fren sistemi ve lastikler aracına güvenenler hiç çekinmeden muayeneye gidebilirler,yalnız bir arkadaşın başına gelmiş arka koltuklardaki emniyet kemer tokaları koltuğun altında kaldığı için vize vermemişler,yani muayeneye girmeden önce koltuk altlarından tokaları açığa çıkartın bilginize
leon
Yönetici
Gönderiler: 42
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 2009/02/25 19:38 Tarafından leon.Sebep: Muayeneye gireceklere faydalı olması dileğiyle -Alıntıdır
Lütfen! Siz de üye olup ve mesaj yazarak Foruma katkıda bulunun.

Cvp:deneyim 3 2 Yıl, 11 Ay önce Karma: -1
arkadaşlar cuma sabah 7de tüvtürk istasyonuna gittim karşılaşıcağım manzarayı 2 gün öncede gidip gördüğüm için biliyordum.sabah gittiğimde 100-150 araçlık bi sıra vardı abartısız zaten önlerdekiler geceyi arabalarında geçirmişler(avrupa standartlarında bi olay) ben sıraya girmedim önlere doğru bi ilerledim durumu görmek için ve kapı önünde biri atladı hemen önüme yer lazım mı ayarlarız diye ben pek oralı olmadım geri döndüm bornovada olan istasyona gideyim bari dedim az ilerlemiştim ki kafama dank etti gideyim bi kaça ayarlanıyo bu ön sıra die bi sorayım dedim gittim bu sefer bi başkası durdurdu oluru nedir dedim 30 olur dedi hemen kendi arabasını çıkardı hemen sıradan ve ben 10. sıradan sıraya girmiş oldum(süper bi sektör daha oluşmuş)neyse 8de kapılar açıldı girdim kapıdan aldım numaramı belgelerimi verdim harcı yatırdım ve 10 dakka içinde muayneye alındı aracım ön cam filmlerimi sökmüştüm kabardığı için arka kapı camları ve bagajda en koyu filmler duruyodu arabamda çamur içindeydi diebilirim ama hiç beklemediğim iki hafif kusurla geçti aracım(bunlarda motor no.su bulunamamış ve sol kısa far ayarsızmış bir iki hafta önce patlamıştı oda serviste takıldılar ayarsız olmuş demek).saat 8.30da istasyondan çıktım o sırada kuyruk 200 araba olmuştu sanırım.artık 2011e kadar rahatım die düşünürken bugün marmaris dönüşü bir polis ekibi olmadık bi şekilde bana ceza yazmaya çalıştılar bunu beceremeyince hınçlarını cam filmlerimden çıkardılar ve tüvden geçtiğimi söylediğim halde bizi bağlamaz deyip oracıkta söktürdüler arka kapılarıdaki filmleride.allahtan bagaj camını akıl edemediler- izmir
leon
Yönetici
Gönderiler: 42
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 2009/02/25 19:38 Tarafından leon.Sebep: Muayeneye gireceklere faydalı olması dileğiyle -Alıntıdır
Lütfen! Siz de üye olup ve mesaj yazarak Foruma katkıda bulunun.

En üstSayfa: 1
Telif Hakkı © 2008 - 2012 Arac.Muayenesi.com . Tüm Hakları Saklıdır.
Araç Muayenesi Bilgilendirme sitesidir.Ticari bir amacı yoktur.