Anasayfa FORUM

Giriş Formu

Forum bölümüne soru veya cevaplarınızla yaptığınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Muayene Macerası
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Muayenede kalanlar
En altSayfa: 1
BAŞLIK: Muayene Macerası
Muayene Macerası 2 Yıl, 11 Ay önce Karma: -1
Bugun kabus gibi geçti bu muayene işi beni mahvetti.Sabah 7 de kalkıp okula gittim 12 de dersten çıkıp çekerek ten yozgata gittim(90 km) giderken sorgun ilçesine ugrayıp arabanın farlarını ayarlattım 1 takımda yeni model silecek takımından aldım.Önce sızdırmazlık raporu alarak muayene için yozgat tuvturk istasyonuna gittim.Belgeleri verdikten sonra 1 saat kadar bekledim.Sıra bana geldi ve arabayı içeri aldılar.Yarım saat sonra adam geldi ve 3 tane agır kusur oldugunu söyledi.Tabi ben aynen felç
1.Agır kusur:Sağ Uzun hüzmeli far ayarsız
2.Agır kusur:Arka sağ emniyet kemeri eksik
3.Agır kusur:Arka orta emniyet kemeri çalışmıyor.

1.Agır kusuru zaten gelirken yaptırmıştım ama gene de kusurlu çıktı 10 ytl ampul ve 10 ytl ayarlama parası vererek durumu düzelttim.Adam 2.ve 3.agır kusurları söyleyince kan beynime sıçradı.Adamıda aldım arabanın yanına gittim.Arka emniyet kemeri koltugun arasına sıkışmış onu gösterdim.Arka Orta emniyet kemerinide asıldım çalışıyor.Siz buna nasıl baktınız dedim adamada çalıştıgını gösterdim.2 seferde tekrar girerek muayeneyi atlattım.2011 yılana kadar muayene derdinden kurtuldum.
Hafif kusurlarıda yazayım
1.motor no görülemedi
2.Arka kelebek camlarda film var
3.Kısa farlar ayarsız
4.1 adet üçgen reflektör eksik
5.İlkyardım çantası içindeki malzemeler eksik
6.Sıvı gaz sisteminin camlar üzerindeki etiketi yok

Kendime geçmiş olsun diyorum Darısı diğer arkadaşlarımın başına
leon
Yönetici
Gönderiler: 42
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 2009/02/25 19:34 Tarafından leon.Sebep: Muayeneye gireceklere faydalı olması dileğiyle -Alıntıdır
Lütfen! Siz de üye olup ve mesaj yazarak Foruma katkıda bulunun.

Cvp:Muayene Macerası 2 Yıl, 7 Ay önce Karma: 0
aracanız kaç model ve aracanızın tipini yazarmısınız.aslında bakarsanız o arkadaşta bakanlığın vermiş olduğu kusur teksiri vardır ona uymak zorunda.bu arkadaşlarda emir kulu bunu unutmayalım.motor no su yakında kalkacak diye bir söylenti var.aracanız lpg li ise mutlaka LPG etiketlerini yapıştırın.trafik polisi tarafından ceza yeme riskiniz var.farlara gelince farlar ne kadarda ayarlansa yoldaki tümsekler ve çukurlar yüzünden bozulabiliyor hatta ampulude tamamıyle patlayabiliyor.emniyet kemerlerine gelince aracanız büyük ihtimalle 1994 model üstü bir araç olduğu için bakılması mecburidir.
TNG_engin
Gönderiler: 3
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Lütfen! Siz de üye olup ve mesaj yazarak Foruma katkıda bulunun.

En üstSayfa: 1
Telif Hakkı © 2008 - 2012 Arac.Muayenesi.com . Tüm Hakları Saklıdır.
Araç Muayenesi Bilgilendirme sitesidir.Ticari bir amacı yoktur.